Studio ‘TA(m)BO(e)R(ijn) is weer van de partij. We maken “24 uur” muziek   op woensdag 20 en donderdag 21 december, telkens van 8 tot 20 uur.  Je kan ons volgen via Taborschool Maria Aalter en live stream https://www.twitch.tv/studiotamboerijn

 

Liedjes aanvragen? Dat kan vooraf via het dit formulier tot en met zondag 17 december 12 uur. Ook tussendoor kan dit. Kom live naar de studio (eetzaal), gebruik Facebook chat of een stuur een berichtje naar meester Kris 0497/ 034 461.

 

Op woensdag om 11.00 uur kan je genieten van ons kinderkerstkoor. Aansluitend is de bar open en kan je de www-studio bezoeken. Verder is er ook een kidscorner, hotdogs, gebak (namiddag). Op donderdag is de bar geopend vanaf 14.00 uur.

 

Om extra geld in te zamelen is er een spaarpot waar je een vrije bijdrage kan in deponeren, maar ook een schattingspot met mooie prijzen (o.m. WUK-pakket, koffiezet,…) Tenslotte organiseren we weer een veiling : een gesigneerd koerspak van Pieter Serry, 9 koerspakjes (Bioracer), een geleid bezoek tot 20 personen aan de KAA Gent-Arena, een Philips Perfect Draft en een Barbecue Nestor Corten.


Zin om mee te presenteren? Laat maar weten aan meester Kris. Daag ons uit om geld in te zamelen. De luisteraars kunnen ons uitdagen voor een bepaald bedrag met haalbare opdrachten.


De integrale winst wordt verdeeld over al onze kinderen (bijdrage schoolreis) en VZW De Toevlucht