{NEW TABOR}

We bouwen een nieuwe school !

Klik op de foto en kom alles te weten.

OPGELET: privaat - enkel aangelanden

• De doorgang via de Nieuwe Dreef tussen de huisnummers 8a en 4a is enkel te gebruiken door en voor onze kinderen en hun ouders. Meer bepaald om naar school te komen en om van school terug naar huis te gaan. De bewoners geven aan dat er ook veel andere passage is. Dit is niet toegelaten.

• Om de passage van “niet aangelanden” te voorkomen, laat het bestuur een hek plaatsen dat dicht kan wanneer er geen school is. Normaal wordt dit hek geplaatst in week 41 of 42In afwachting van dit hek, vragen we aan onze ouders om deze doorgang niet te gebruiken. De school zal communiceren wanneer het weer kan.

• We spraken met de bewoners af dat (in de toekomst) fietsers moeten afstappen om van de buurtweg gebruik te maken.